Aina Roca IGOPAina Roca és graduada en Dret i Ciència Política i de l’Administració per la Universitat de Girona i Màster en Política Social, Treball i Benestar per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, treballa com a tècnica de suport a la recerca a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona i a l’Àrea de Ciència Política de la Universitat de Girona, on també és professora associada. Anteriorment, havia realitzat pràctiques de recerca a Globalisation, Education and Social Policies (GEPS) de la Universitat Autònoma de Barcelona i projectes de consultoria per a organitzacions polítiques.

CONTACTE

Correu: aina.roca@uab.cat
Twitter: https://twitter.com/ainarcrg
Web: https://www.linkedin.com/in/aina-roca-roig/
Portal Recerca UAB: 
ORCID
:
ResearchGate Citations

ÀREES D’INTERÉS

Polítiques públiques, partits polítics i comunicació política.

3 PROJECTES RELLEVANTS

  • Risks, resources and inequalities: increasing resilience in European families (rEUsilience). Head of project: Dr. Marga León. Project funded by the European Commission, Horizon Europe. IGOP, 2022.
  • Innovació social i digital, noves respostes davant els reptes del mil·leni (PECT). Cap de projecte: Dr. Quim Brugué. Projecte finançat pels fons FEDER de Catalunya 2014-2020. Universitat de Girona, 2021.
  • Avaluació del Pla de Xoc contra la segregació escolar del Consorci d’Educació de Barcelona. Cap de projecte: Dr. Xavier Bonal. Finançat amb el suport del Fons de promoció per a l’avaluació (PROAVA). GEPS, Universitat Autònoma de Barcelona, 2021.

3 PUBLICACIONS DESTACADES

  1. BONET MARTÍ, Jordi; ROCA ROIG, Aina; UBASART GONZÁLEZ Gemma (2020): MÉS PER MALLORCA: tradición y rupturismo. Barberà, Oscar y Correa, Patricia (cord.), La nueva izquierda regional en la España Autonómica (en premsa).