MÀSTER OFICIAL EN POLÍTIQUES SOCIALS I ACCIÓ COMUNITÀRIA

El programa es presenta com una proposta professionalitzadora i de recerca que combina l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics i utilitza el treball de cas per fer un enfocament participatiu i complex a la realitat del territori.

Des del curs 2016-2017, el Màster es consolida com a títol oficial interuniversitari, amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona a través de l’IGOP (Institut de Govern i polítiques públiques) i l’escola adscrita Doctor Robert, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Universitat de Vic.

Inscripcions i més informació

Calendari:
9 Octubre 2023 – 05 Juliol 2024

Horaris:
Dilluns i Dimecres de 16:15h a 20:45h

Idioma: català / castellà

Preu:
Preu per crèdit alumnes EU / estudiant Nacional: 73 EUR – Preu per crèdit alumnes extracomunitaris: 99 EUR | Taxa de 30,21 EUR

Període d’admissions:
13 Gener a 01 Octubre 2023


Materials

Pla Estudis Màster 2023-24

Més informació: Web Escola del IGOP

 

Sortides professionals
  • El programa brinda instruments d’anàlisi, disseny i implementació de Polítiques Socials per a desenvolupar projectes en àmbits de gestió pública, recerca social i treball comunitari.
  • La formació en Mediació Comunitària configura un espai de trobada transdisciplinar a través de la comprensió de la convivència, de la comunicació i del conflicte, per a la seva aplicació a la intervenció social i la recerca.
Dirigit a
  • Responsables, professionals i tècnics/ques de l’administració local.
  • Professionals del sector associatiu i dels processos comunitaris (ONG; entitats comunitàries; Fòrums o Plataformes).
  • Professionals d’empreses de consultoria en polítiques socials i/o intervencions socials i comunitàries en l’àmbit local.
  • Graduats/des universitaris/ies interessats/des en polítiques socials, intervenció social i mediació comunitària.