Programes vigents

Consulta i coneix la nostra oferta formativa en màsters i postgraus així com les opcions que t’ofereix l’Escola de l’IGOP

01. Màster oficial en polítiques socials i acció comunitària [+]

Des del curs 2013-2014 el Màster és impulsat per un conjunt d’Universitats del territori català (IGOP-UAB, UdG, UdL, UVic, Escola Doctor Robert), ampliant i consolidant així la oportunitat de treball amb metodologia de casos i visites a experiències concretes del territori.

02. Màster en Gestió Pública [+]

Dirigit i coordinat per membres de l’IGOP des de la seva creació l’any 1988, aquest mestratge oficial interuniversitari (UAB-UPF-UB) forma part de l’oferta de postgraus de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.

03. Postgrau Dinamització Local Agroecológica [+]

Proposta pràctica d’àmbit local per construir un sistema agroalimentari sostenible mitjançant la promoció de la sobirania alimentària, la cohesió territorial i social, la reproducció social de les comunitats locals i la conservació dels ecosistemes.

04. Doctorat en Politics, Policies and Internacional Relations [+]

A partir del curs 2014-2015 l’Estudis de Doctorat (ED) en Polítiques Públiques i Transformació Social s’uneix als ED en Ciència Política i en Relacions Internacionals per donar lloc a un ED en Politics, Policies and International Relations. Dins del mateix es mantenen dues línies específiques de recerca que entronquen directament amb l’IGOP i el seu doctorat: 1 / Anàlisi, gestió i avaluació de polítiques públiques i 2 / Polítiques socials i urbanes.

Escola de l’IGOP [+]

Més enllà d’acollir les activitats pròpies d’un centre de recerca, (estades de recercadors, reunions de projectes, jornades i altres de similars) l’Escola de l’IGOP és un projecte que neix de la voluntat de crear un espai universitari a on sigui possible treballar en processos de transferència social i construcció compartida de coneixements útils per a una pràctica transformadora: la de construir una societat més justa, més inclusiva i amb més qualitat democràtica.