Charlotte Fernandez IGOPCharlotte Fernandez és Llicenciada en Sociologia per la UB (2004). Es graduà com a Tècnic Urbanista per EAPC‐UPF UPC, havent cursat el Màster d’Estudis Territorials i Urbanístics i el Postgrau en Gestió Urbanística, com a especialitat, per la UPC (2006 i 2007). Ha estat directora de diferents processos de  participació ciutadana i ha participat de diversos projectes de recerca sobre participació ciutadana i innovació social com ara el projecte Recercaixa (2013) Barris i Crisi a l’IGOP-UAB o el projecte de la UPF Cultura democràtica i noves formes de participació també Recercaixa (2014). Ha estat investigadora a l’Institut d’Innovació i Gestió del Coneixement de ESADE on participa en diversos projectes europeus (FP7, H2020) en l’àmbit de les ciutats intel·ligents. També forma part del Comitè Avaluador de papers pel Smart City Expo WorldCongress i dels WorldSmart City Awards 2015. Forma part de l’equip de col·laboradors habituals de TerritorisXLM i actualment, és la Coordinadora de Recerca a l’IGOP.

CONTACTE

Correu: charlotte.fernandez@uab.cat
Twitter: @charlottefer
Web: Linkedin
Portal Recerca UAB:  – 
ORCID
:  –
ResearchGate Citations: