Una de les funcions de l’IGOP és oferir formació de qualitat i facilitar la transmissió de coneixement. Amb aquesta voluntat donem a conèixer una selecció dels millors treballs de fi de màster (TFM) del Màster del curs 2021-22.

Es tracta de recerques sobre diferents temàtiques com la democratització de les cures, economia social i solidaria i economia feminista, desenvolupament cultural comunitari i empoderament. Us animem a fer-hi un cop d’ull, ja que són recerques interessants i es troben en llicència de Creative Commons. 

Aprofitem per informar-vos que queden places pel Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària pel curs 22-23 i les inscripcions estaran obertes fins el proper 30 de setembre de 2022.

El proper dimecres 28 de setembre a les 18h es farà una sessió informativa virtual en el marc de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB, on podreu fer preguntes i resoldre dubtes directament amb la coordinació del Màsteren Polítiques Socials i Acció Comunitària. Si estas interesat en assitir et pots incriure a través del següent enllaç: 

https://www.uab.cat/fira-masters-postgraus/

 

TREBALLS ESCOLLITS (ordre alfabètic)

Potencialitats i limitacions del projecte coproduït “Cuidem Lluçanès” per a redistribuir i reconèixer el treball de cuidats al municipi del Lluçanès.
Ayala Grancha Fernández

La remunicipalització: una eina per a la democratització de les cures? Estudi de cas del procés de remunicipalització del SAD de Cardedeu.
Ivet Muñoz Bedoya

Empoderamiento juvenil y vinculación comunitaria a través del desarrollo cultural comunitario y metodologias de investigación acción participativa.
Ignacio Raúl Pérez Peña

Hacia una economía feminista rupturista en la práctica.
Elisabet Rius García