caesen

Presentació de la Comunitat de Recerca i Coneixement

Presentació de la Comunitat de Recerca i Coneixement

Des de fa uns mesos, l’IGOP i els seus dos SGRs formen part de la “Comunitat de Recerca i Coneixement” liderada per l’Àrea de  Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.  El proper 18 de novembre tindrà lloc una sessió de presentació de la Comunitat. Hi esteu convidats/des.


Consulta aquí el programa: La Recerca Aplicada Col·laborativa a l’àmbit social.


Ens plau convidar-vos a participar a la primera sessió on-line del Cicle de Reflexió, experiències i debat: La Recerca Aplicada Col·laborativa a l’àmbit socialque tindrà lloc el 18 de novembre de 16 a 18 hores en la plataforma webex. 

​La sessió pretén generar debat sobre la importància del coneixement aplicat, generat a partir de l’intercanvi i la col·laboració entre la reflexió teòrica i l’experiència pràctica a l’àmbit de la intervenció, innovació i canvi social. Per aquest motiu, aquest cicle de sessions van dirigides a:

  • Professionals i tècnics que atenen i gestionen serveis, projectes i programes de l’àmbit social de l’ Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, interessats en l’anàlisi i la recerca dels processos en els que treballen.
  • Investigadors i docents amb interès en nodrir-se de la pràctica social. 
  • Alumnat de doctorats i màsters, principalment de ciències de l’educació i de les ciències socials.

 

​​Per poder inscriure’s a la sessió, cal enviar un correu electrònic a egruesom@ext.bcn.cat,  especificant nom i departament/direcció/organisme, abans del dia 13 de novembre. 

Dos dies abans de la sessió les persones inscrites, rebran un mail amb un recordatori de la sessió i l’enllaç per connectar-se. 

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies