Des de fa uns mesos, l’IGOP i els seus dos SGRs formen part de la “Comunitat de Recerca i Coneixement” liderada per l’Àrea de  Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.  El proper 18 de novembre tindrà lloc una sessió de presentació de la Comunitat. Hi esteu convidats/des.


Consulta aquí el programa: La Recerca Aplicada Col·laborativa a l’àmbit social.


Ens plau convidar-vos a participar a la primera sessió on-line del Cicle de Reflexió, experiències i debat: La Recerca Aplicada Col·laborativa a l’àmbit socialque tindrà lloc el 18 de novembre de 16 a 18 hores en la plataforma webex. 

​La sessió pretén generar debat sobre la importància del coneixement aplicat, generat a partir de l’intercanvi i la col·laboració entre la reflexió teòrica i l’experiència pràctica a l’àmbit de la intervenció, innovació i canvi social. Per aquest motiu, aquest cicle de sessions van dirigides a:

  • Professionals i tècnics que atenen i gestionen serveis, projectes i programes de l’àmbit social de l’ Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, interessats en l’anàlisi i la recerca dels processos en els que treballen.
  • Investigadors i docents amb interès en nodrir-se de la pràctica social. 
  • Alumnat de doctorats i màsters, principalment de ciències de l’educació i de les ciències socials.

 

​​Per poder inscriure’s a la sessió, cal enviar un correu electrònic a egruesom@ext.bcn.cat,  especificant nom i departament/direcció/organisme, abans del dia 13 de novembre. 

Dos dies abans de la sessió les persones inscrites, rebran un mail amb un recordatori de la sessió i l’enllaç per connectar-se.