caesen

Open Seminar David Mullins

Open Seminar David Mullins

‘Why should public authorities support self-organised housing?’

Seminari Urgocis (IGOP) -en anglès-
18/03/2019 – 11h
Edifici MRA, 1a planta.
Campus UAB, 08193 Bellaterra


L’experiència recent del Pla de Dret a l’Habitatge 2016-25 a Barcelona, ​​mitjançant la qual el sòl públic ha estat posat a disposició de les cooperatives per un període d’arrendament per a 75 anys, ha demostrat el valor del suport públic per als grups de la societat civil en l’ampliació de l’oferta d’habitatge assequible. Aquesta presentació es remunta a aquest exemple positiu per explorar els principals motius pels quals les autoritats públiques han recolzat l’habitatge autoorganitzat en diferents contextos i per què sovint aquest suport no es manté. Proporciona una tipologia de mesures de suport i termes i condicions associades i explora l’impacte que aquests tenen en els grups autoorganitzats. Es discuteix el paper clau que tenen les organitzacions de parcs i infraestructures en la mediació entre autoritats públiques i grups autoorganitzats. La presentació pretén identificar els arguments més convincents per al suport públic i identificar elements essencials de suport que poden ser transferibles entre diferents contextos. Introdueix el projecte CoSupport que té com a objectiu promoure la transferència d’aprenentatge en aquests temes amb especial èmfasi en els contextos del sud d’Europa.

David Mullins

és professor emèrit de Política d’Habitatge a la Universitat de Birmingham i professor visitant a Trinity College Dublin. És fiduciari del Regne Unit Cohousing Trust, membre del grup directiu de Birmingham Community Homes i membre del comitè en Birmingham Cooperative Housing Services. La seva recerca sobre habitatge dirigit per la comunitat ha inclòs treballs en habitatges buits amb Self-Help Housing.Org (2008-15), coeditant un número especial de la Revista Internacional de Política d’Habitatge sobre Participació Autònoma i Societat Civil en l’habitatge (2018 ) i organitzant la Conferència d’Esperança d’Habitatge de Birmingham al juliol de 2018.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies