caesen

Parlem de segregació residencial a Efecto Barrio

Parlem de segregació residencial a Efecto Barrio

El dia 5 d’abril, els recercadors/es de l’IGOP Helena Cruz i Ismael Blanco, participaran a la Jornada “Efecto barrio. El impacto social de la segregación residencial en las ciudades ibéricas” organitzada pel Departament de Geografia de la UAB (Grup d’Estudis sobre Energia, Territori i Societat).

La Jornada té per objecte posar en comú i debatre els principals resultats obtinguts en la investigació i els materials elaborats en el marc del projecte “Efecto barrio: el impacto social de la segregación residencial en las ciudades ibéricas” impulsat pel MINECO en el període 2017 -2019, i en el qual hi han participat vint investigadors de sis universitats espanyoles i portugueses.

Ricard Gomà (IERMB), Helena Cruz i Ismael Blanco de l’IGOP-UAB presentaràn la ponència: “Asociacionismo ciudadano, capital social y segregación urbana”.


La Jornada tindrà lloc el dia 5 d’abril de 9h a 17:30h a la Sala de Juntes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.


En aquest enllaç us podeu descarregar el Programa de la Jornada.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies