caesen

Open Seminar Doina Petrescu

Open Seminar Doina Petrescu

‘How to design, sustain and struggle for Urban Commons’

Seminari Urgocis (IGOP) -en anglès-
11/04/2019 – 13h
Edifici MRA, 1a planta.
Campus UAB, 08193 Bellaterra

El seminari comptarà també amb la presència de Constantin Petcou (Director de l’Atelier d’architecture autogérée / aaa) que presentarà alguns aspectes del projecte R-Urban.


Doina Petrescu

Professora d’Arquitectura i Disseny activista a la Universitat de Sheffield. És cofundadora, juntament amb Constantin Petcou, d’atelier d’architecture autogérée / aaa, una plataforma col·lectiva que realitza exploracions, accions i investigacions sobre arquitectura participativa, resiliència i transformació coproduïda de ciutats.

Professor of Architecture and Design Activism at the University of Sheffield. She is co-founder, together with Constantin Petcou, of atelier d’architecture autogérée / aaa, a collective platform which conducts explorations, actions and research concerning participative architecture, resilience and cities co-produced transformation.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies