caesen

El projecte Models d’educació i cura 0-3 estrena web

Nova web projecte Model educatiu i cura 0-3

El projecte “Models d’educació i cura de 0 a 3 anys i participació en el mercat laboral: Estudi de la innovació social a la ciutat de Barcelona” inaugura pàgina web: https://blogs.uab.cat/primerainfancia/

A la pàgina hi podeu trobar la descripció del projecte, l’equip que el composa i periòdicament s’hi aniran afegint continguts com els informes d’avenç en la recerca i el mapa de la innovació educativa a Barcelona.

La recerca, finançada pel programa RecerCaixa, esta liderat per la recercadora Raquel Gallego i pretén conèixer per què les famílies (pares/mares) prefereixen i/o trien un determinat model d’educació i cura de 0 a 3 anys per als seus fills/es, i un determinat model de participació en el mercat laboral.

Podeu seguir-lo a les xarxes amb els HT: #primerainfancia, #educacióicura0-3, #innovaciósocial

 

 

 

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies