caesen

Presentació Tesi doctoral Iolanda Bianchi

2018.10.25 – 12h Presentació Tesi doctoral
“A dins, en contra, més enllà i a través de l’Estat. Límits i possibilitats dels Comuns Urbans a Barcelona ”

Iolanda-Bianchi-IGOPIolanda Bianchi ha realitzat el seu doctorat entre la IUAV de Venècia (programa de Planificació Urbana i Polítiques Públiques) i la Universitat Autònoma de Barcelona (programa de Política, Polítiques Públiques i Relacions Internacionals). Defensarà la seva tesi doctoral el proper mes de novembre a Itàlia. Iolanda és llicenciada en Arquitectura per la Universitat de Ferrara, especialitzada en Regeneració Urbana per la UCL-The Bartlett School of Planning i interessada en tots els aspectes crítics de la planificació. S’interessa per tots els aspectes crítics de la planificació i la seva tesi doctoral se centra en els béns comuns en l’entorn urbà barceloní.

Seminari en obert (castellà)
Edifici MRA – 12h
(Campus UAB, Bellaterra).

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies