caesen

Open Seminar Daisuke Abe

Open Seminar Daisuke Abe

Nuevas miradas al urbanismo participativo en Japón en la época de despoblación

Seminari URGOCIS (IGOP)
29/05/2019 – 13h
Edifici MRA, 1a planta.
Campus UAB, 08193 Bellaterra


Daisuke Abe

Daisuke és professor catedràtic d’Urbanisme i investigador a la Ryukoku University, Kyoto, Japó, des de 2011. Es va formar com a enginyer-urbanista i va obtenir el seu doctorat en 2006 en enginyeria urbana de la Universitat de Tòquio, Japó. Així mateix va obtenir el Diploma d’Estudis Avançats per la UPC-ETSAB amb el treball “Estratègia urbanística de Ciutat Vella de Barcelona (1979-2002). Avaluació del procés de la recuperació a través d’una comparació amb Tòquio”. La seva activitat investigadora es centra en l’estudi dels instruments, mètodes i teories de la política urbana i territorial, i en la relació entre recursos socials i desenvolupament local. Treballa com a funcionari dels comitès de diversos municipis com ara Kyoto, amb responsabilitats per als programes de gestió socio-urbanística.

.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies