caesen

Calendari electoral IGOP 2019

Tal com preveuen els estatuts de la UAB i el seu Reglament electoral, s’ha publicat el Calendari electoral de les eleccions a Director/a de l’IGOP per al període 2019-2021, que tindrà lloc el proper 14 de juny de 2019. Us recordem que fins el 24/5 s’ha obert el període de presentació de candidatures. Podeu consultar en el següent enllaç les candidatures presentades.

Atenent el Calendari Electoral de les eleccions a Director/a de l’IGOP per al període 2019-2021, es fa pública la llista de Membres del Consell d’Institut que ho són en data d’avui.

Us recordem que el termini establert per fer reclamacions contra la mateixa s’inicia el 15/5 i finalitza el proper dimarts, dia 21/5.  Per fer-ne caldria que us dirigiu per escrit (a través del correu igop@uab.cat) a la Mesa Electoral, que està composada per:

Badosa Yusta, Jaume
Gallego Calderón, Raquel
Ruiz Balmaseda, Nacho

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies