caesen

S15. Els serveis públics i l’acció comunitària

Sessió 15.
Els serveis públics i l’acció comunitària

 

Objectius:

Conèixer experiències que es desenvolupen posant en el centre a les persones que pateixen situacions de risc d’exclusió o bé als professionals que s’hi dediquen a treballar amb elles. Es tracta d’identificar noves metodologies i bones pràctiques de distribució del poder de forma horitzontal per tal que les persones usuàries dels serveis socials puguin adquirir protagonisme en el control de les seves pròpies vides.

 

Data: Dimarts, 25 d’octubre de 2016, a les 16 h.

Lloc: Escola IGOP – Urrutia, 17 – Barcelona

…………………….

ponentsPONENTS:

Presentació i coordinació: Raquel Gallego

 

Experiències que es presentaran:

  • Salvador Busquets, Càritas, Barcelona.
  • Xavier Molina, Centre de Serveis Socials del Bon Pastor.
  • Anna M. Roig Campo. EAP (ICS) Carmel SAP Muntanya.
  • Òscar Rebollo, Ajuntament de Barcelona.

 

…………………….

materialsMATERIALS DE LA SESSIÓ:

…………………….

videoVIDEO DE LA SESSIÓ

 

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies