L’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP-UAB) col·labora juntament amb altres centres de recerca amb la Fundació Linux en la difusió d’una enquesta sobre el món del programari lliure i de codi obert a Europa.

La investigació està adreçada al món de les organitzacions públiques, privades i sense ànim de lucre.

L’objectiu de l’enquesta és comprendre les tendències a tot l’ecosistema, incloent-hi la mida i l’abast de les comunitats de codi obert a la regió, la motivació per a les contribucions al codi obert, les oportunitats i els desafiaments al sector privat i públic , el panorama per a l’ús i l’adopció de les tecnologies de codi obert i les millors pràctiques.

Si pertanys a una organització que forma part de la comunitat europea de codi obert i vols donar el teu punt de vista, pots participar-hi a través del següent enllaç: https://www.research.net/r/7J52RZ3