Carla Cordoncillo IGOPCarla Cordoncillo és graduada en Ciència Política i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Estudis del Desenvolupament per la Universitat de Los Andes. Actualment, treballa com a analista a l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua) i cursa un doctorat industrial a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Anteriorment ha treballat com a avaluadora de programes i polítiques públiques i ha estat vinculada a diversos projectes de consultoria i de recerca.

CONTACTE

Correu: carla.cordoncillo.acosta@gmail.com
Twitter:
Web: https://www.linkedin.com/in/carla-cordoncillo-acosta/
Portal Recerca UAB:
ORCID
: https://orcid.org/0000-0002-2469-3185 /
ResearchGate Citations: –

ÀREES D’INTERÉS

Disseny i avaluació de polítiques públiques

3 PROJECTES RELLEVANTS

3 PUBLICACIONS DESTACADES

  1. CORDONCILLO, Carla; GARCÍA, Paola; MOLINA, Alexandra; PARDO, Belén; URIBE, Mauricio; VARGAS, Gonzalo (2016). 48 preguntas sobre la construcción de paz en Colombia. Una agenda de investigación aplicada. Universidad de Los Andes.