Ismael Blanco IGOPIsmael Blanco Fillola és Doctor en Ciència Política per la Universitat Autònoma de Barcelona. Director de l’IGOP i Catedràtic del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB, amb l’acreditació de Recerca Avançada (Catedràtic) de l’AQU. Com a investigador Ramon y Cajal ha estat vinculat al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat investigador Beatriu de Pinós en el Departament de Polítiques Públiques de la De Montfort University (UK), i investigador visitant a la Universitat Federal de Minas Gerais i a la Fundació Joao Pinheiro (Brasil). Ha estat coordinador del SGR Urban Governance, Commons, Internet and Social Innovation (URGOCIS), i és membre del SGR i-GOP. Les seves investigacions recents se centren en les dinàmiques de desigualtat i segregació sòcio-espacial en contextos metropolitans, en el valor de la infraestructura social urbana com a factor de cohesió social i territorial i en les respostes comunitàries i institucionals locals als reptes de la desigualtat.

CONTACTE

Correu:  ismael.blanco@uab.cat
Twitter: @Iblancof
Web: –
Portal Recerca UAB: https://portalrecerca.uab.cat/en/persons/ismael-ivan-blanco-fillola-3
ORCID
https://orcid.org/0000-0003-2191-5712
ResearchGate Citations: uab.academia.edu/ismaelblanco

ÀREES D’INTERÉS

Dinàmiques de desigualtat i segregació socioespacial, formes emergents de participació i governança urbana, innovació pública, innovació social.

3 PROJECTES DESTACATS

3 PUBLICACIONS DESTACADES