Llorenç Soler IGOPLlorenç Soler-Buades és investigador predoctoral de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (Universitat Autònoma de Barcelona). És Màster en Política Social, Ocupació i Benestar per la Universitat Autònoma de Barcelona, i postgrau en Anàlisi de Dades per a Ciències Socials per la Universitat de Barcelona. Està interessat en la política, la política social i la recerca de l’estat del benestar des d’una perspectiva comparada. Participa en el projecte Euroship ‘Closing gaps in social citizenship’, que avalua els buits actuals de protecció social contra la pobresa i l’exclusió social a la UE. La seva recerca se centra especialment en les trajectòries polítiques dels sistemes de renda mínima (MIS) a la UE durant les dues últimes dècades. També investiga els motors polítics i institucionals que condueixen a dissenys polítics més inclusius o exclusius. A través d’aquestes dues línies de recerca, combina mètodes qualitatius i quantitatius. Ha publicat a les revistes científiques South European Society and Politics.

CONTACTE

Correu: llorenc.soler@uab.cat
Twitter: @llorenc_soler
Web:
Portal Recerca UAB:
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7028-5254
Google Scholar: Llorenç Soler
ResearchGate Citations
: –

ÀREES D’INTERÉS

Política social comparada i sistemes de protecció social, política de partits, ingressos mínims, condicionalitat laboral, treball en plataforma.

PROJECTES

  • EUROSHIP Project: Closing gaps in social citizenship
  • SOLID Project: Policy Crisis and Crisis Politics (as a research assistant)
  • Inequalities and Social Pacts. Funded by Observatorio Social La Caixa.

PUBLICACIONS

  • León M. Alvariño M. and Soler-Buades L. (2022) Una cultura política poco acostumbrada al diálogo. In Ayala, L (Ed). Desigualdad y Pacto Social. El Observatorio Social de la Fundación La Caixa.

  • Soler-Buades, L., Comellas-Bonsfills, J. and Pérez-Durán, I. (2022). Policy Case Study 2: Labour rights regulation and the digital platform-based economy: the rider’s case. Social Inclusion and Social Innovation Policies.

  • Ibañez, Z.,  León M.,  Soler-Buades L. and Alvariño M. (2021). Fostering work-life balance for precarious workers: culture and social protection systems in comparative perspective. EUROSHIP Working Paper No. 5.