caesen

Presentació informe Polítiques de cooperació per a la pau

Presentació informe Polítiques de cooperació per a la pau

L’IGOP-UAB, l’ICIP i l’Escola de Cultura de Pau-UAB organitzen un acte per presentar l’informe “Polítiques de cooperació per a la pau. Anàlisi comparada de les polítiques públiques catalanes i valencianes (2015-2019)”. La presentació tindrà lloc el 8 de setembre de 2021, Dia Internacional de les persones Cooperants, de 10h a 11h.

En l’acte s’analitzarà quina ha estat l’evolució de les polítiques de pau en els últims 10 anys, valorant-ne les principals regressions i els majors avenços, i si les polítiques actuals estan suficientment especialitzades en el tema de pau.

També s’abordaran alguns debats des de la pràctica, com quina és la relació entre el desenvolupament, els drets humans i la pau i perquè no sempre són compatibles, o quines mesures s’han impulsat referent al paper de les dones, dels joves i de les persones refugiades en la pau.

L’informe és fruit d’una investigació impulsada per l’IGOP i l’Escola de Cultura de Pau, amb el suport de les subvencions de recerca en l’àmbit de la pau R-ICIP atorgades per l’ICIP i l’AGAUR (R-ICIP 2019).

Hi intervindran:

  • Xavier Masllorens, president de l’ICIP, per a donar la benvinguda a l’acte.
  • Míriam Acebillo-Baqué (investigadora a IGOP-UAB), doctora en política, polítiques públiques i relacions internacionals.
  • Cécile Barbeito (investigadora a l’Escola de Cultura de Pau-UAB), investigadora en polítiques i pràctiques de construcció de pau.

Data: 8/09/21 a les 10h

Inscripció: prèvia recomanada aquí.

Acte en línia. Connexió mitjançant el següent enllaç.

ID de reunió: 893 0656 8085 / Codi d’accés: 805743.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies