caesen

El projecte Solivid continua creixent

SOLIVID és un projecte col·lectiu en open data per a la construcció d’un mapa col·laboratiu i d’un banc de recursos on-line sobre les iniciatives solidàries davant la crisi del COVID-19. La seva web està disponible en 6 idiomes: català, castellà, anglès, francés, italià i portugués.

Es tracta d’un projecte global d’iniciatives de solidaritat ciutadana que segueix creixent: mapa col·laboratiu amb prop de 1800 iniciatives recollides, 32 centres de recerca de 10 paisos implicats i 122 articles d’anàlisi i opinió. solivid.org

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies