[vc_row el_position=”first last”] [vc_column] [vc_column_text el_position=”first”]

Us convidem a la Taula Rodona que tindrà lloc el proper 23 de maig en el marc del postgrau en economia cooperativa on comptarem amb la presència de LA MAREA, ALTERNATIVES ECÓNOMICAS i LA DIRECTA.

En el sector del periodisme és on en els últims temps s’han creat diverses iniciatives en format de cooperatives o d’economia social per poder seguir informant i fer-ho, a més a més, de manera totalment independent. Tal i com va dir el periodista argentí Horacio Verbitsky: “periodisme és difondre allò que algú no vol que se sàpiga, la resta és propaganda”.

Dins del marc del postgrau en economia cooperativa, us convidem a la taula rodona on, presentarem algunes d’aquestes iniciatives que entenem, busquen resiliència (des del punt de vista de continuïtat laboral), sense renunciar a la tasca informativa i de transformació social.

[/vc_column_text] [vc_button title=”Targetó acte” color=”wpb_button” size=”wpb_regularsize” icon=”wpb_document_pdf” target=”_self” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]