caesen

Té futur el periodisme Actual? L’Alternativa del Cooperativisme

Us convidem a la Taula Rodona que tindrà lloc el proper 23 de maig en el marc del postgrau en economia cooperativa on comptarem amb la presència de LA MAREA, ALTERNATIVES ECÓNOMICAS i LA DIRECTA.

En el sector del periodisme és on en els últims temps s’han creat diverses iniciatives en format de cooperatives o d’economia social per poder seguir informant i fer-ho, a més a més, de manera totalment independent. Tal i com va dir el periodista argentí Horacio Verbitsky: “periodisme és difondre allò que algú no vol que se sàpiga, la resta és propaganda”.

Dins del marc del postgrau en economia cooperativa, us convidem a la taula rodona on, presentarem algunes d’aquestes iniciatives que entenem, busquen resiliència (des del punt de vista de continuïtat laboral), sense renunciar a la tasca informativa i de transformació social.

By IGOP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies