El dia 15 de maig es presenta el diari digital Catalunyaplural.cat, projecte en el que l’IGOP participa a través del blog Pista urbana

La iniciativa implicarà que l’edició catalana d’eldiario.es es converteixi en el diari digital catalunyaplural.cat. La publicació serà editada per la Fundació Periodisme Plural, una entitat creada per un grup de periodistes, intel·lectuals i professionals del món de la comunicació amb el doble objectiu de defensar l’exercici d’un periodisme independent i lliure i, alhora, els valors de progrés i solidaritat.

La presentació d’aquest nou espai tindrà lloc el mateix dimecres a l’auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), a les 19 h. A l’acte hi intervindran Ignacio Escolar, Antonio Baños, Rut Vilar, Joan Subirats, Algèria Queralt i Josep Carles Rius.

……………..

Acte: Presentació de Catalunya Plural
Lloc: CCCB
Dia: 15/05/2013
Hora: 19h

Donada la limitació de l’aforament, es prega confirmar assistència a:

fundacio@catalunyaplural.cat

Podeu descarregar-vos la invitació i tenir més informació de l’esdeveniment al següent enllaç: