Maria Mercet IGOPMaria Marcet és tècnica de suport a la recerca pel projecte europeu “European Competence Framework for a Low Carbon Economy and Sustainability through education” (ECF4CLIM). Aquest és el primer projecte de recerca en el que treballa després de graduar-se en Ciència Política i Gestió Pública i Sociologia, a la Universitat Autònoma, on també ha treballat l’àmbit de la participació amb la Unitat de Dinamització Comunitària. Els seus interessos acadèmics es relacionen amb les polítiques de sostenibilitat, a diferents nivells, però especialment les relacionades amb l’alimentació (agroecologia). Treballa en paral·lel amb l’activisme climàtic a la ciutat de Barcelona.

 

CONTACTE

Correu: maria.marcet@uab.cat
Twitter: https://twitter.com/ecoutopiam
Web:
Portal Recerca UAB: –
ORCID
: –
ResearchGate Citations: –

ÀREES D’INTERÉS

Agroecologia política, polítiques de sostenibilitat, participació comunitària, anàlisi de l’activisme climàtic.