Matilde CittadiniMatilde Cittadini és estudiant de doctorat de primer curs de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un projecte de tesi doctoral centrat en l’estudi dels règims de renda mínima mitjançant un enfocament basat en la teoria de la interseccionalitat. amb un curs de tres anys de “Ciències Internacionals i Diplomàtiques” a la Universitat de Bolonya (Campus de Forlì) el curs 2018/2019. Va continuar els seus estudis a la Universitat de Pàdua en el curs d”Estudis europeus i globals’ amb un enfocament en ‘Polítiques europees’. Va participar en un projecte Erasmus+ a la Universitat de Siegen (a.a. 2018/19) i en un segon a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (a.a. 2020/21). Durant la seva estada a Barcelona, va realitzar unes pràctiques en el projecte POLBIS, en el marc dels convenis entre l’Unipd i la UB (Universitat de Barcelona).

CONTACTE

Correu:  Matilde.Cittadini@uab.cat
Twitter: –
Web: –
Portal Recerca UAB:
ORCID
: https://orcid.org/0000-0001-8512-7964
ResearchGate Citations: https://www.researchgate.net/profile/Matilde-Cittadini

ÀREES D’INTERÉS

Polítiques socials, Règims de Renda Mínima, Interseccionalitat