Adriana Offredi IGOPAdriana Offredi Rodriguez és una doctoranda del primer any en Política, Polítiques i Relacions Internacionals a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu projecte de recerca es focalitza en l’àmbit de les polítiques laborals i de conciliació treball-família i la relació amb les polítiques migratòries. Ha col·laborat com a research assistant de Marga León per al projecte Investing in Children del Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d’Espanya. Anteriorment, ha aconseguit el Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària de l’IGOP i un grau en Dret a la Universitá degli Studi di Torino. Ha treballat també com a cooperant internacional a diferents països i ha coordinat projectes d’inclusió i promoció social finançats per la UE i l’AICS (Agència Italiana per a la Cooperació al Desenvolupament).

CONTACTE

Correu: AdrianaMaria.Offredi@uab.cat
Twitter: –
Web:
Portal Recerca UAB: https://portalrecerca.uab.cat/en/persons/adriana-maria-offredi-rodriguez/
ORCID
: https://orcid.org/0000-0002-7876-6108
ResearchGate Citations: –

ÀREES D’INTERÉS

Polítiques d’inclusió social, gènere, migracions, urbanisme, acció comunitària

3 PROJECTES RELLEVANTS: