Benvolgudes, benvolguts,

A rel de la declaració d’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, us informem que des de l’IGOP s’han habilitat les mesures necessàries per tal de continuar prestant els nostres serveis amb la modalitat de teletreball.

Estem reorganitzant les agendes institucionals, mantenint virtualment les reunions i convocatòries necessàries i posposant les no urgents. Anirem actualitzant les informacions a través de les pàgines web de l’IGOP i l’Escola de l’IGOP.

Donada l’excepcionalitat de la situació, durant el període de confinament atendrem les gestions de forma no presencial. Per això us demanem que si heu de contactar amb nosaltres us adreceu a les diferents unitats i serveis (direcció, administració, coordinació, etc) mitjançant el correu electrònic. Podeu trobar les dades de contacte del nostre personal en el següent enllaç:https://igop.uab.cat/igop/

 

Us agraïm la vostra comprensió i tot i que la situació és complexa estem convençuts/des que ens en sortirem.