caesen

Obertes inscripcions al projecte Recerca-Acció participativa a centres educatius de Nou Barris

L’Escola de l’IGOP, NUS Processos Socials i Creatius i la Fundació Autònoma Solidària estem impulsant, amb el suport del Districte de Nou Barris, el Projecte Recerca – Acció Participativa a diversos centres educatius del Districte de Nou Barris.

Així doncs, l’objectiu principal del Projecte és acompanyar als centres educatius en el vincle amb els seus territoris i comunitats properes, així com la voluntat de generar consciència crítica i reflexió entre les i els estudiants de primària i secundària.

Des del Projecte oferim una formació gratuïta per a construir un equip de persones que acompanyaran a aquests infants en el procés.


LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR-HI ESTAN OBERTES: Formulari Inscripció

Si ets estudiant de Grau de la UAB i vols participar al projecte, inscriu-te al formulari, i si a més vols aconseguir crèdits ECTS, posa’t en contacte amb la FAS:

Tel. 93 581 24 85
fas@uab.cat
https://www.uab.cat/web/voluntariat/formulari-voluntariat-2019-2020-1345767321925.html


Si vols més informació del projecte descarrega’t el nostre dossier

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies