L’Escola de l’IGOP, NUS Processos Socials i Creatius i la Fundació Autònoma Solidària estem impulsant, amb el suport del Districte de Nou Barris, el Projecte Recerca – Acció Participativa a diversos centres educatius del Districte de Nou Barris.

L’objectiu principal del projecte és acompanyar als centres educatius en el vincle amb els seus territoris i comunitats properes, així com la voluntat de generar consciència crítica i reflexió entre les i els estudiants de primària i secundària. Posem en relació als infants i joves de 4 centres educatius dels barris de Roquetes, Ciutat Meridiana i La Guineueta amb el seu entorn, aproximant-los al seu territori en clau de recerca i propositiva.

El desenvolupament consisteix en la creació d’un equip d’investigació social format per alumnes centres educatius (de 5è i 6è de primària i 1r d’ESO) i un equip que en farà l’acompanyament (on us convidem a participar). Aquests equips passaran per les diferents fases d’una recerca amb la intenció de conèixer la realitat social de cada barri (a través d’una temàtica concreta, com per exemple, com el barri s’ha organitzat per fer front a la crisi; o com és la convivència al barri).

Des del Projecte oferim una formació gratuïta per a construir un equip de persones que acompanyaran a aquests infants en el procés.


Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins al 19/10/2018 en aquest enllaç: http://bit.ly/RAP_NouBarris


 Per a qualsevol dubte, envieu un correu a bernat.dequintana@uab.cat o truqueu al 93.407.62.10

Descarrega’t tota la informació en aquest enllaç: Dossier Recerca Acció Participació a Nou Barris.

Vídeo Resum IAP Curs 2014-2015: https://vimeo.com/131822211