10/05/2018. Seminari obert amb Alicia Ziccardi “Les noves polítiques urbanes i el dret a la ciutat”
de 12h a 14h

Dia i hora: 10 de maig a les 12h,
Lloc: sala de reunions de l’IGOP (MRA 1a planta)

Seminari obert amb Alicia Ziccardi (Investigadora del Instituto de Investigaciones Sociales de la UNAM i professora del Programa de Posgrado en Ciencias Políticas y Sociales de la mateixa universitat). És una reconeguda estudiosa de ciutats i regions mexicanes, investigadora de l’àrea sociologia urbana i regional a l’Institut d’Investigacions Socials des de 1984, professora en els Programes de Postgrau de Ciències Polítiques i Socials i Urbanisme de la UNAM i des de 2009 directora del Programa Universitari de estudis sobre la Ciutat.

Alicia Ziccardi està actualment realitzant una breu estada a l’IGOP.

Més info: http://ru.iis.sociales.unam.mx/jspui/handle/IIS/5073


Materials de l’autora