caesen

Presentem el volum “Ciudades y pueblos que puedan durar”

Llibre IGOP ciudades y pueblosUs presentem el volum “Ciudades y pueblos que puedan durar” que ha coordinat Ramon Canal i recull el coneixement generat els darrers anys per l’IGOP en matèria de polítiques locals.

Creiem que la superació de la crisi passa per reforçar la dimensió local, dotant-la de major autonomia i recursos donat que la socialització de les noves generacions, la integració de la diversitat, la protecció de l’entorn, la innovació cultural i la generació i distribució de la riquesa es juguen en els vincles que la proximitat genera i reforça.

El volum recull 22 capítols, amb aportacions d’autors com Joan Subirats, Quim Brugué, Marc Parés, Gemma Galdón, Ramon Canal, Oscar Rebollo i un llarg etc… Les intervencions s’estructuren en 5 grans blocs que engloben diferents aspectes de la dimensió local:

  1. Cambiar las relaciones con el territorio y los recursos naturales
  2. Cambiar la manera de producir y de consumir
  3. Cambiar la manera de entender y utilizar el espacio compartido
  4. Cambiar la manera de proteger e incluir
  5. Cambiar las formas de gobernar.

…….

Ramon Canal (Ed.);Ciudades y Pueblos que puedan durar. Políticas locales para una nueva época. Barcelona: Icaria (Academia, política, nº 143), 2013.

A l’enllaç podeu descarregar-vos l’index i la introducció del llibre: WEB

By IGOP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies