caesen

Sessió oberta Bones pràctiques en Polítiques Locals d’Habitatge

Bones pràctiques en Polítiques Locals d’Habitatge: sessió oberta del Màster de Polítiques socials i acció comunitària de l’IGOP.

En el marc del màster de polítiques socials i acció comunitària, i en col·laboració amb el Banc d’Experiències i Bones Pràctiques de l’Àrea de Drets socials de l’Ajuntament de Barcelona, el proper 23 de maig tindrà lloc una sessió dedicada a polítiques locals d’habitatge.

Per a això comptarem amb la participació d’Aitor Tinoco i Anna Soler que presentaran el Servei de Prevenció, Intervenció I Mediació en Habitatges Públics (SPIMHP) del Consorci de l’Habitatge de Barcelona i el projecte “Compartim pis?” impulsat pel Centre de Serveis Socials de Poble Sec i l’Institut Municipal de Serveis Socials.

El Banc d’Experiències i Bones Pràctiques de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona recull un conjunt de bones pràctiques tant de gestió interna com de prestació de serveis, ja siguin pròpies o en participació amb el tercer sector o amb d’altres administracions.

Per a més informació sobre el propi Banc de Bones Pràctiques i la resta d’experiències recopilades, es recomana consultar la web aquí

Anna Soler és Directora Territorial Sants Montjuïc.
Aitor Tinoco és Coordinador del SPIMHP.


Lloc: Escola de l’IGOP, Passeig Urrútia, 17, Barcelona.
Dia i hora: 23 de maig, 16:30

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies