La xarxa d’investigació REPOLURB “Els Nous Reptes de les Polítiques Urbanes: Governança, Innovació i Co-producció” procedeix a obrir el Call for Papers per Investigadors / es Júnior que vulguin participar en qualsevol dels tres seminaris i tallers organitzats per la xarxa que es desenvoluparan durant 2018 a Barcelona, ​​Madrid i Sevilla. La data, lloc i temàtica de les trobades seria la següent:

Seminari 1. La nova realitat de les polítiques urbanes: què és la innovació en les polítiques urbanes ?, quines estratègies hi ha per al seu desenvolupament ?, com poden identificar? Barcelona, ​​17 i 18 de maig de 2018

Seminari 2. Les condicions de desenvolupament de la innovació urbana: quins factors expliquen el desenvolupament de pràctiques d’innovació urbana? Madrid, 13 i 14 de setembre de 2018

Seminari 3. L’impacte de la innovació urbana: quins factors expliquen l’impacte de les estratègies d’innovació en les polítiques urbanes? Sevilla, 8 i 9 de novembre de 2018

La Xarxa REPOLURB cobrirà la despesa d’allotjament i dieta per a una nit, no es cobreixen les despeses de desplaçament. Els treballs podran ser seleccionats per a una publicació per part de la Xarxa, per la qual cosa no hauran d’haver estat publicats o enviats a publicar prèviament.

Les persones interessades poden accedir a les bases de la convocatòria i el formulari de sol·licitud.

Termini de presentació: fins al dia 15 d’abril de 2018.