caesen

REPOLURB Call for papers

REPOLURB Call for papers

La xarxa d’investigació REPOLURB “Els Nous Reptes de les Polítiques Urbanes: Governança, Innovació i Co-producció” procedeix a obrir el Call for Papers per Investigadors / es Júnior que vulguin participar en qualsevol dels tres seminaris i tallers organitzats per la xarxa que es desenvoluparan durant 2018 a Barcelona, ​​Madrid i Sevilla. La data, lloc i temàtica de les trobades seria la següent:

Seminari 1. La nova realitat de les polítiques urbanes: què és la innovació en les polítiques urbanes ?, quines estratègies hi ha per al seu desenvolupament ?, com poden identificar? Barcelona, ​​17 i 18 de maig de 2018

Seminari 2. Les condicions de desenvolupament de la innovació urbana: quins factors expliquen el desenvolupament de pràctiques d’innovació urbana? Madrid, 13 i 14 de setembre de 2018

Seminari 3. L’impacte de la innovació urbana: quins factors expliquen l’impacte de les estratègies d’innovació en les polítiques urbanes? Sevilla, 8 i 9 de novembre de 2018

La Xarxa REPOLURB cobrirà la despesa d’allotjament i dieta per a una nit, no es cobreixen les despeses de desplaçament. Els treballs podran ser seleccionats per a una publicació per part de la Xarxa, per la qual cosa no hauran d’haver estat publicats o enviats a publicar prèviament.

Les persones interessades poden accedir a les bases de la convocatòria i el formulari de sol·licitud.

Termini de presentació: fins al dia 15 d’abril de 2018.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies