caesen

Presentació editorial: Ya nada sera lo mismo

El dimarts 21 de juliol de 2015, a les 17:30h a la seu del CCCB Aula 1 (Montalegre, 5. Barcelona).

Es va presentar la publicació “YA NADA SERÁ LO MISMO. Los efectos del cambio tecnológico en la política, los partidos y el activismo juvenil”

Portada Ya nada sera lo mismo IGOPnet

Descargar Ya Nada Sera Lo Mismo (pdf 5MB)

La publicació “Ya nada será lo mismo: Los efectos del cambio tecnológico en la política, los partidos y el activismo juvenil“‘ és el resultat d’un procés de recerca del grup IGOPnet (http://igopnet.cc/) sobre les relacions entre joves, Internet i política.

L’estudi (finançat pel centre Reina Sofia d’Adolescència i Joventut, CRSAJ, http://adolescenciayjuventud.org/) s’ha realitzat al llarg del 2014 i ha recollit els principals canvis en el sistema de partits i les interaccions amb Internet en l’ús de les xarxes, els formats organitzatius i les pautes d’acció.

El seu objectiu ha estat explorar fins a quin punt la irrupció d’Internet en la realitat quotidiana dels joves i d’altres col·lectius, en les seves formes de relacionar-se i actuar, ha generat una altra manera d’entendre i fer la política. La política entesa no com estricte espai institucional, sinó com a espai de debat i acció participada sobre problemes comuns.


L’acte va tenir dues parts, i va comptarà amb la presència conjunta d’autors i de convidats que comentaran les diferents aportacions presents en la publicació. Si us la vareu perdre, aqui teniu els videos de la sessió:

17:30-19:00h És la nova política un tema dels “joves”?

  • Modera: Joan Subirats (IGOPNet)
  • Hi participen: Janet Sanz (regidora Nou Barris Ajuntament de Barcelona), Albert Claret (president del Consell de la Joventut de Barcelona), Jordi Muñoz (investigador Ramon y Cajal UB), Jaron Rowan (BAU – Recercador a Objetologías/CREDITS).

19:30-21:00h. Quin és el paper d’Internet en noves formacions polítiques?

  • Modera: Rubén Martínez (IGOPNet)
  • Hi participen: Arnau Monterde (Universitat Oberta de Catalunya), Gala Pin (regidora de Ciutat Vella), Núria Alabao (Dra. i membre de la Hidra Cooperativa), Jorge Luis Salcedo (Dr. UAB i membre IGOP), Marco Berlinguer (Recercador IGOPnet).

Descargar Ya Nada Sera Lo Mismo (pdf 5MB)

 

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies