El passat 24 de gener va tenir lloc a la seu del Districte de Nou Barris la “Jornada de professionals al Districte de Nou barris”. Sota el títol “ La dimensió Comunitària dels serveis públics”, va ser dinamitzada per l’IGOP, i va constar amb la participació de diferents membres de l’IMSS, així com de professionals dels serveis socials, centres educatius, centres sanitaris i d’atenció a les persones en termes generals.

La participació de l’IGOP en aquesta activitat s’ha finançat i s’emmarca en el conveni de col·laboració existent entre l’IGOP i l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) de l’Ajuntament de Barcelona.

En el marc d’aquest conveni de col·laboració, i gràcies al seu finançament, l’IGOP està dissenyant la formació adreçada als professionals dels centres 40 de serveis socials per a possibilitar que incorporin i/o reforcin la mirada comunitària en el seu treball. Per al seu seguiment s’ha creat una comissió de treball, en el marc d’aquest programa “Comunitàriament”, en la que participen diferents professionals, amb diferents perfils i de centres, així com la direcció de l’IMSS i professionals del Serveis d’Acció Comunitària, per tal d’anar contrastant els avenços en aquest disseny i la planificació per a la seva posterior implementació als CSS.


Pots descarregar-te’n el resum en aquest enllaç: Jornada dimensió comunitària dels serveis públics