caesen

Open Seminar Alfredo Ramos

Alfredo Ramos UCM

El salto de escala de las democracias participativas: las conferencias nacionales de políticas públicas en Brasil

 

Seminari Urgocis (IGOP) conjuntament amb IERMB
02/05/2019 – 13h
Edifici MRA, 1a planta.
Campus UAB, 08193 Bellaterra

Durant anys les innovacions democràtiques s’han mantingut confinades a l’escala local o micro-local. Un escenari que es corresponia amb la premissa que a menor escala, millors possibilitats de posar en marxa processos de participació ciutadana. Durant aquesta sessió analitzarem quines són les bases d’aquesta premissa i com podem generar noves aproximacions a l’estudi de les innovacions participatives per fer el salt des del local a altres escales. Per a això, ens recolzarem en l’estudi d’un procés de participació a escala nacional al Brasil: les Conferències Nacionals.


Alfredo Ramos

Doctor en Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid. És investigador associat de l’Institut Complutense d’Estudis Internacionals (Madrid, Espanya) i del Programa Participatiu de Democràcia de la Universitat Federal de Minas Gerais (Belo Horizonte, Brasil).

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies