caesen

Emprenedoria i innovació social a Portugal

Seminari: “Emprenedoria i innovació social a Portugal“.

A càrrec de la Dra. Cristina Parente, professora de Sociologia de la Universitat d’Oporto, recercadora de l’Instituto de Sociologia i  co-fundadora d’A3S (Associação de Investigação e Desenvolvimento para o Empreendedorismo Social), convidada a l’IGOP.

Presentat per Ismael Blanco, Investigador Ramón y Cajal de l’IGOP.

Dia 11 de maig, 10 h. IGOP (Edifici MRA), Campus de Bellaterra.

Emprenedoria Social a Portugal és el nom d’un projecte d’investigació acabat recentment, l’objectiu del qual era aprofundir en el coneixement d’aquesta qüestió en els vessants político/institucional, organitzatiu i educatiu/formatiu.

L’anàlisi de l’aparició i desenvolupament de l’emprenedoria social es va fer a partir d’un marc teòric i conceptual eclèctic, mobilitzant les diferents perspectives teòriques presents a Europe, els Estats Units i Amèrica Llatina. L’estratègia de recerca s’ha caracteritzat per un disseny metodològic mixt, basat en els principis epistemològics del pragmatisme i una metodologia participativa de la coproducció de coneixement amb els actors d’organitzacions socials ben diverses. El projecte ha donat lloc a diversos productes (disponibles a http://empsoc.net/), incloent un llibre electrònic, un documental i una guia pedagògica.

By IGOP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies