caesen

Taula Rodona: Reptes organitzatius

Poster-Cloenda-Escola-Estiu-IGOPActe de cloenda 3a Escola d’Estiu IGOP sobre Innovació Social

Moltes iniciatives socials tenen una capacitat mobilitzadora molt important, o estan vivint un protagonisme i un creixement significatiu en els seus projectes (PAH, Som Energia, XES, Escoltisme, Coop 57, FIARE… ). Ara, “fer-se grans” planteja, entre d’altres, un repte molt important des del punt de vista organitzatiu. Les formes organitzatives no són “neutres”, responen a determinades concepcions del poder i de la participació i són, unes o altres, més funcionals a un tipus d’objectius o uns altres.

Com ens organitzem per mantenir els objectius i els valors? Com ens organitzem per no perdre eficàcia mentre guanyem democràcia? Ho debatrem en una taula Rodona el proper divendes 4 de juliol. La sessió l’organitza l’equip del projecte estÀrter i estarà moderada per Álvaro Porro.

L’acte comptarà amb la presència de membres de Coop57, la Xarxa d’Economia Solidària (XES), la PAH, Som energia, Guanyem Barcelona, Fiare, Trobada Popular Municipalista (CUP) i els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Ateneu la Flor de Maig
c/ Doctor Trueta, 195
Poblenou – Barcelona
http://ateneuflordemaig.wordpress.com/

Quan? 4 juliol
Hora? 16:30 a 20h
Inscripció? Acte obert

Programa [ pdf ]

Horari:

16:30 a 17:30 h
Ruta presentació Ateneu flor de maig

18:00 a 20:00 h
Debat reptes organitzatius

Hi haurà espai infantil no dinamitzat a una sala contigua pel que vinguin amb fills

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies