caesen

Jóvenes, internet y política

2014_jovenes-internet-politicaEquip IGOPnet: Joan Subirats, Mayo Fuster, Rubén Martínez, Marco Berlinguer i Jorge Luis Salcedo. Jóvenes, internet y política. Madrid: Centro Reina Sofía sobre Adolescencia y Juventud, Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (FAD), 2014. 2045 p. 24 cm. ISBN 978-84-92454-24-2

/////////////////////

Descarregar Informe

/////////////////////

Treball exploratori sobre les relacions entre joves, Internet i política, per posar les bases d’un projecte més ampli d’anàlisi sobre aquesta nova realitat d’informació, mobilització i acció política. El text aborda des de diferents articles l’ús d’Internet com a nou espai de participació política juvenil.

La gent jove està aprofitant tot el potencial que té Internet com a nou espai de relació i interacció, sense intermediaris, i està mostrant que es pot fer política d’una altra manera. Aquesta investigació se situa en aquest escenari, entenent Internet com un espai de “nova política”.

[ + info ]
By IGOP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies