caesen

Ciudades, vulnerabilidades y crisis en España

Ciudades y crisisMartí, Marc & Subirats, Joan (Coord); Ciudades, vulnerabilidades y crisis en España. Sevilla: Fundación Pública Andaluza Centro de Estudios Andaluces, Primera edición, enero de 2014. ISBN: 978-84-942291-1-4.

///////////////

“Ciutats, vulnerabilitats i crisi a Espanya”, és la primera publicació del projecte POLURB, on s’analitzen a través d’indicadors la situació de vulnerabilitat de les principals ciutats espanyoles respecte a la seva sostenibilitat, desenvolupament econòmic-territorial, governança i evolució sociodemogràfica.

Pots descarregar la publicació al següent enllaç: Ciudades, vulnerabilidades y crisis en España

By IGOP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies