[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”2/3″] [vc_column_text el_position=”first last”]

L’IGOP coordina el Seminari “Familia, trabajo y generaciones: mujer y envejecimiento activo”, que tindrà lloc el dia 15 d’octubre a Madrid. El seminari s’emmarca en el projecte de recerca “Envejecimiento activo,ciudadanía y participación. Necesidades, aspiraciones y estrategias en torno a la autonomía y el empoderamiento en dos generaciones de mayores en España“.

El projecte es centra en la recerca de nous mecanismes de participació per garantir l’efectivitat de les polítiques per a la promoció de l’envelliment actiu. En aquest seminari volem explorar aquests mecanismes en la seva relació amb les diferències de gènere i de generació durant la vellesa.

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column el_position=”last” width=”1/3″] [vc_button title=”Folletó Seminari” href=”https://igop.uab.cat/wp-content/uploads/2013/10/2013dipticoFGCSIC.pdf” color=”wpb_button” size=”wpb_regularsize” icon=”wpb_document_pdf” target=”_blank” el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Seminari Família, treball i generacions: dona i envelliment actiu

Quan: 15 octubre de 2013
On:
Sala Manuel de Terán (3F8)
Centro de CC. Humanas y Sociales CSIC
C/ Albasanz 26-28, 28037 Madrid

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]