[vc_row el_position=”first”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_position=”first”]

IGOPnet és l’àrea d’Internet, Política i Comuns de l’Institut de Govern i Polítiques públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

[/vc_column_text][vc_column_text el_position=”last”]

Respecte a la recerca IGOPnet: Internet, Politics & Commons

Paraules clau: Internet i la política, les polítiques públiques, la producció entre iguals basada en Common, la innovació social, comunitats en línia, la participació política, els mètodes en línia, els moviments socials (Moviment de Justícia Global i moviment de la cultura lliure, la mobilització Indignats/15M a Espanya).

Línies d’Investigació:

  • Els canvis associats a l’adopció de les TIC a les polítiques públiques i la dinàmica de la interacció entre els actors polítics.
  • Les noves àrees de política pública, el conflicte i la mobilització social: Reglament sobre les TIC i les condicions d’accés i la reutilització de la informació i el coneixement.
  • El canvi social: Les noves generacions digitals (des de les cultures juvenils digitals d’envelliment actiu i les TIC).
  • L’emergència de l’economia social digital i producció entre iguals basada en comú.
Enfocament Metodològic: compromís amb el rigor, la innovació i l’accés obert
  • Triangulació Qualitativa i Quantitativa
  • Experimentar amb mètodes virtuals i en línia
  • Acció-participació
  • Accés obert

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_class=”fonsgris” el_position=”first”]Acte presentació P2P al CCCB:
http://igopnet.cc/ca/p2pvalue-barcelona/[/vc_column_text][vc_column_text]

IGOPNET BÀSICS

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”fonsgris”]

Coordinadora: Mayo Fuster

Contacte: igopnet(at)lists.contrast.org

Web: http://igopnet.cc

[/vc_column_text][vc_column_text]

Projectes:

Política d’internet: https://igop.uab.cat/politica-dinternet/

P2Pvalue: https://igop.uab.cat/p2pvalue/

[/vc_column_text][vc_raw_html] JTNDaHIlMjAlMkYlM0U= [/vc_raw_html][vc_widget_sidebar title=”Darreres notícies” sidebar_id=”cs-rss-seguiment” el_position=”last”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_position=”last”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]