Ixchel Pérez IGOPIxchel Perez-Duran és professora agregada del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els seus interessos de recerca inclouen polítiques públiques, governança, regulació, responsabilitat, transparència, institucions de la Unió Europea, agències de la UE i agències reguladores nacionals.

Es va doctorar en Ciències Polítiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra el desembre de 2013 (Menció de Doctorat Europeu). Abans d’incorporar-se a la UAB, va ser becaria de recerca postdoctoral Juan de la Cierva a l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI). Ha estat investigador visitant a l’Escola de Governació de la Universitat d’Utrecht, la Universitat de Leiden, la Universitat d’Anvers, l’Institut Universitari Europeu i l’Escola de Negocis de Copenhaguen.

La seva recerca s’ha publicat al Journal of European Public Policy, Regulation & Governance, West European Politics, JCMS: Journal of European Common Market Studies, the European Political Science Review, the Journal of European Integration, Comparative European Politics i la International Review de Ciències de l’Administració, entre d’altres.

ÀREES D’INTERÉS

Polítiques públiques, governança, regulació, responsabilitat, transparència, institucions de la Unió Europea, agències de la UE i agències reguladores nacionals.

3 PROJECTES RELLEVANTS

  • Accountability and Transparency in Social Policies in Spain |  ACT-SPAIN
    • Principal Investigator: Ixchel Pérez-Durán
    • Research grant awarded by the Ministry of Science and Innovation
    • Period: 2020-2023 (3 years)
    • Website: https://actspainproject.com
  • Research project: Trust in Governance and Regulation in Europe | TiGRE

3 PUBLICACIONS DESTACADES