En el ple extraordinari celebrat a l’Escola de l’IGOP el passat dia 20 de juny es va procedir a l’elecció al càrrec de director/a de la institució. L’única candidatura, presentada per Ismael Blanco, va obtenir el 100% dels vots vàlids emesos. Es tracta del segon mandat de tres anys a que pot optar el director/a de l’IGOP.

El Dr. Ismael Blanco, és el cinquè en el càrrec després de Joan Subirats (2006-09), Quim Brugué (2009-14), Òscar Rebollo (2014-16) i Raquel Gallego (2016-19).

El Reglament electoral de la UAB preveu, un cop feta aquesta proclamació provisional, un termini de dos dies hàbils per presentar-ne reclamacions, i que aquestes per estar legitimades han de ser interposades per d’altres candidats/es o els responsables de les candidatures, per la qual cosa, no es preveu que es presenti cap reclamació i el proper dia 28 de juny es realitzarà la proclamació definitiva del nou director.

Enhorabona i molts encerts en aquesta nova etapa.