Xerrada Economia Cooperativa8 octubre de 2015
En el marc de la presentació de la setena edició del Postgrau d’Economia cooperativa de l’Escola de l’IGOP us oferim la Xerrada sobre Economia cooperativa: noves oportunitats per a un desenvolupament sostenible

Intervindran Marina Vilaseca i Xavier Gallofré de la cooperativa L’Arada. larada.coop, dedicada a l’economia social i al treball per a la Sostenibilitat Social, Econòmica i Ambiental.

La Marina és ecòloga i ambientòloga amb clara vocació social, especialista en processos i eines de desenvolupament rural associats a metodologies de participació activa. 

En Xavier és col.laborador de L’Arada, soci de les cooperatives Actua, Xarxa Gedi i Coop57, i expert en economia social i cooperativa.

Entrada gratuïta

________________________

Marina Vilaseca

Nascuda a Prades de la Molsosa, és ecòloga i ambientòloga, i amb clara vocació social. En els seus estudis s’ha especialitzat en els processos i eines de desenvolupament rural, i de manera especial en aquells associats a metodologies de participació activa. És arran d’aquesta motivació que el 2007 funda l’Associació L’ARADA, projecte social que pretén oferir espais socials per a millorar la qualitat de vida de comunitats a través de projectes col·lectius. Amb els anys, L’ARADA desenvolupa una metodologia pròpia que ha estat distingida per diferents institucions.
________________________

Lloc: Aula Ronda, Col.lectiu Ronda, c/ Trafalgar, 50 (Barcelona)
Horari: 18-19:30h
Organitza: Postgrau d’Economia Cooperativa, Escola de l’IGOP
Col.labora: Col.lectiu Ronda

+info: web escola del IGOP

Entrada lliure. Més informació:
T. 93 407 62 03 / igop.bcn@uab.cat / guernica@labcoop.coop