caesen

L’IGOP participa en una proposta H2020 guanyadora

Horizon2020 IGOP

S’han publicat els resultats de les convocatòries de propostes de projectes H2020 del repte 6 “Europa en un món canviant: societats inclusives, innovadores i reflexives” i tenim el plaer d’informar que l’IGOP forma part d’una proposta seleccionada per la Comissió Europea dins la convocatòria “GOVERNANCE-04-2019 — Enhancing social rights and EU citizenship”. La proposta ha assolit una altíssima puntuació de 14,5/15.

Es tracta del projecte EUROSHIP que té per objectiu proporcionar nous coneixements comparatius, sensibles a les qüestions de gènere, sobre l’eficàcia de les noves polítiques de protecció social destinades a reduir la pobresa i l’exclusió social a Europa.

El projecte serà coordinat per la universitat metropolitana d’Oslo (Oslomet) i es constituirà un consorci amb 9 socis més: Universita degli studi di Milano, Tallinn University, Universitaet de Hamburg , Tarki, Universita degli studi di Firenze, Schweizer paraplegiker-forschung, The University of Sussex, Plateforme des ong europeennes du secteur social i la UAB representada per l’IGOP. EUROSHIP tindrà una durada de 36 mesos.

Des de l’IGOP, Margarita León liderarà el projecte del qual també en forma part Ismael Blanco.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies