caesen

Convocatoria programa Juan de la Cierva 2018 – fins el 15/01/2019

Convocatoria programa Juan de la Cierva 2018 – fins el 15/01/2019

El Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat (MINECO) ha anunciat la convocatòria 2018 de suport a contractes postdoctorals de 2 anys a universitats i centres d’investigació pública a Espanya, dins del programa Juan de la Cierva a partir del 2019.

Per obtenir més informació i els textos complets de les convocatòries, seguiu aquests enllaços:

Atès que els candidats/es han de ser aprovats per una institució espanyola, l’Institut de Govern i Política Pública (IGOP) ha obert un procés de selecció de candidats/es.

Busquem candidatures interessades en una de les següents línies de recerca:

Anàlisi, Gestió i Avaluació de Polítiques Públiques (Grup de Recerca AGAPP): Administració i gestió pública; governança, innovació i avaluació; política social comparativa; administració local. Els possibles supervisors d’aquesta línia de recerca seran: Dr. Xavier Ballart; Dr. Raquel Gallego; Dr. Margarita León; Dr. Eva Østergaard-Nielsen.

Governança urbana, comunals, Internet i innovació social (Grup de recerca URGOCIS): Política i planificació urbana; habitatge; internet i béns comuns; innovació social. Els possibles supervisors d’aquesta línia de recerca seran: el Dr. Ismael Blanco i Dr. Marc Parés.

Les expressions d’interès s’han de presentar abans del 15 de gener de 2019 a: raquel.gallego@uab.cat.

 

Requisits específics:

Els investigadors/es interessats en treballar en una d’aquestes àrees haurien de comprovar que compleixen els criteris d’elegibilitat per a la convocatòria Juan de la Cierva (Formació o Incorporació) i que enviar una expressió d’interès que contingui el següent:

  • CV
  • Una proposta preliminar de recerca (màx. 3 pàgines)
  • Carta de motivació (màx. 2 pàgines)
  • Dues publicacions rellevants

Descarregar la convocatòria IGOP

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies