caesen

Coproducció procomú i desenvolupament territorial a l’AMB

Coproducció procomú i desenvolupament territorial a l’AMB

Presentació del projecte “Coproducció procomú i desenvolupament territorial a l’AMB”

Equip de recerca: Marc Parés, Mara Ferreri, Sergio Villamayor, Laura Calvet, Iolanda Bianchi, Marina Pera i Marc Castelló
Dimecres 19 de desembre (12h – 14h)
IGOP-UAB (Campus Bellaterra)
Idioma: Castellà


Resum:

El projecte “Coproducció pro-comú i desenvolupament territorial a l’AMB”, finançat per la Càtedra Política Econòmica Local de la UPF i impulsat conjuntament per l’IGOP i l’ICTA, pretén analitzar la concentració i articulació territorial d’iniciatives de coproducció pro-comú a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els seus efectes en termes de desenvolupament territorial i justícia sòcioambiental. Per fer-ho, es proposa dur a terme una cartografia analítica (a partir de les cartografies ja existents) i dos estudis de cas territorialitzats. En aquest seminari l’equip investigador del projecte presentarà breument la recerca que es vol dur a terme i s’obrirà el debat amb el públic assistent. L’objectiu és poder debatre i recollir aportacions al voltant dels principals conceptes amb els que treballa el projecte (coproducció pro-comú, concentració territorial, desenvolupament territorial…), les variables que s’utilitzaran i la metodologia.

Pots descarregar-te el targetó de l’acte en aquest enllaç: Targeto IGOP Presentacio Procomu

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies