caesen

Open seminar: Conflictes en l’espai públic a la ciutat de Florència

“Conflictes en l’espai públic a la ciutat de Florència”

Seminari conjunt Urgocis (IGOP) i Espai Metròpoli (IERMB)
28/11/2018 – 12h
Edifici MRA, IERMB, 2a planta.
Campus UAB, 08193 Bellaterra


Margot Mecca (Malfé Film)

Margot Mecca ha estudiat lingüística, geografia i antropologia a la Universitat de Florencia on ha treballat com a investigadora del 2012 al 2013. La seva tesi de màster sobre conflictes en l’espai públic en el casc antic de Florència ha estat publicada com a monografia en 2013 (Pacini Editore).

És doctora en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. En la seva tesi doctoral ha investigat les pràctiques d’oci nocturn juvenil a Barcelona des d’una perspectiva de gènere, utilitzant mètodes qualitatius i visuals. Ha realitzat estades d’estudi i de recerca a Paris (Université Paris 7) i Lisboa (Universidade de Lisboa, ICS).

Des de 2011 Margot Mecca treballa també en l’àmbit del cine documental. Actualment col·labora amb el Festival dei Popoli (Florència) i la productora Malfé Film.


 

Descarrega’t el targetó de l’acte.

Targeto IGOP IERMB Margot Mecca 2018

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies