caesen

Seminari México

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que el seminari  “Sistema Político y Gobernanza Metropolitana en México” previst pel 2 d’octubre a les 13h a l’IGOP (edifici MRA, 1a planta) s’ha suspès en motiu dels esdeveniments succeïts el cap de setmana.

Es tractava d’una conferència-col·loqui que havien d’impartir els dos visitants del Colegio de Jalisco (http://coljal.edu.mx/), entitat dedicada a la investigació, la docència i la difusió de la cultura de l’Occident de Mèxic.

a càrrec de:

Dr. Javier Hurtado González
Presidente

Dr. Roberto Arias de la Mora
Secretario General

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies