caesen

Trobada socis Promise a Zagreb

Els dies 28-29 de Setembre de 2017 Clara Rubio i Zyab Ibañez, investigadors de l’IGOP en el projecte H2020 PROMISE, es van reunir a Zagreb (Institut de Ciències Social Sciences IU Pilar), amb els altres socis europeus per intercanviar les primeres evidències i obstacles sorgits durant la fase inicial del treball de camp, i sistematitzar l’estratègia d’anàlisi i codificació dels materials recollits.

L’equip de l’IGOP està treballant en dos casos d’estudi: d’una banda, joves que protagonitzen iniciatives al voltant de la necessitat d’allotjament i espais: autoconstrucció, masoveria i uns altres; i de l’altra, joves amb trajectòries educatives i laborals irregulars però embolicats en activitats que els allunyen de l’etiqueta ni-ni. Els casos d’estudi dels altres membres del projecte incloïen una gran varietat de grups de joves que fan front a contextos difícils, sovint suplint els escassos recursos disponibles amb bones dosis d’organització, esforç i enginy.

Imatges de la trobada

Zagreb 04 Zagreb 01 Zagreb 02 Zagreb 03

 

 

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies